Adobe Audition
2013-01-08, 13:34,
Üzenet: #31
RE: Adobe Audition
(2013-01-08, 11:23)laccas Írta: Átolvastuk a licence feltételt, amiben írják, hogy ha az Adobe-tól töltjük le, akkor legális a használata. Szóval ezek szerint mégis csak legális.

A kérdés már csak az, hogy honnan dönthető el egy telepítőről, hogy honnan származik? Bármelyik oldalról töltöd, bitre ugyanaz. Akkor? A licenckulcs legális és eredeti, amit kér, és amivel aktiválod. Ettől viszont még jogtalanul használja az ember, akkor is, ha tévedés történt(?), mint a múltkoriban, amikor a Microsoft „véletlenül” jóárasította a Windows8-at, és valami 6000 Ft-ért lehetett beszerezni.

Az Adobe-nak vissza kéne vonnia ezeket a termékkulcsokat, de akkor meg azok nem tudják aktiválni a terméket, akik tényleg megvették. Mondjuk a CS2 nem mai darab már amúgy, de attól még használható.
Válasz idézéssel
2013-01-09, 07:54,
Üzenet: #32
RE: Adobe Audition
A telepítő az Adobe-tól származik részt úgy értik, hogy nem a buherált, crackelt változatot használod az általuk biztosított sorozatszámmal, hanem ezt az új telepítőt, amiben "gyárilag" van kiszedve az Adobe szervereire való csatlakozás, mivel a CS2 szervereit állítják le.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás