FL studio billentyűzet
2016-01-06, 14:45,
Üzenet: #1
FL studio billentyűzet
Helló lehet nem ide tartozik bocsánat ha így van , de engem egy olyan plugin vagy beállítás érdekelne amivel a billentyűzetemmel tudom az fpct használni tehát nem egy mpc vagy lpd használok az fl hez "ütögetésre" ha nem a klaviatúrát valaki tud ilyenbe segíteni hogy lehet ezt meg oldani ? Akár hogy is néztem youtubon a videókat hát nem jöttem rá + csak kb 4-5 olyan gomb volt amit használt lehet az én fl studiommal van a gond nem tudom másikat még nem próbáltam vki ha tud kérem segítsen!
Válasz idézéssel
2016-01-06, 15:11,
Üzenet: #2
RE: FL studio billentyűzet
Hát ez tényleg nem a bemutatkozáshoz tartozik , de mivel nekem sem írtak , hogy szevasz te új felhasz mint a legtöbbnek így merem állítani , hogy tedd fel a kérdésed máshova mert nem fognak válaszolni .
Válasz idézéssel
2016-01-06, 18:23,
Üzenet: #3
RE: FL studio billentyűzet
Én válaszolok. Nem tudom melyik FL verziót használod. 11-ben ez úgy működik ha be insert-elsz egy vsti-t (Akár sylenth1, nexus2, spire, massive akármi...) akkor megjelenik a pattern-ba. Ha arra rákattintasz az adott pluginra akkor az megjelenik és mellette az adott plugin beállításai, ahol van a Volume potméter, a pitch stb., állítólag ha arra a felületre rákattintasz és tegyük fel megnyomod a Q-gombot a billentyűzeteden, a C5 hangnak megkéne szólalnia az adott pluginon, és azon belül is az adott preseten.

12-ben ez csak simán úgy van, hogy insert --> pluginra katt --> és már mehet is.

Remélem segítettem.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás