Dirty-tech.
2018-07-18, 21:33,
Üzenet: #1
Dirty-tech.
Helló emberek!

Igazából már körülbelül 10-12 éve Studióval foglalkozom.
Masterelésben, már úgy , ahogy kitaláltam a saját masterelési technikám.
Igazából olyan szintre jutottam, hogy találtam kiadót is. Adtak ki már promókat is tőlem, ami fent van Spotify, Deezer, Amazon, Itunes, Djtunes oldalakon.
2015-ben adták ki az első zeném. Dirty-tech. - Danger zone, Dirty-tech. - Moonlight Wolfs. 2017. Áprilisában adták ki hivatalosan az egyik vinylemet utoljára Dirty-tech. - Bazaar Fantasy néven. Youtubeon is fent van. De mivel nem láttam anyagi hasznát az egésznek. Így most már csak feltöltögetem Youtubera teljesen ingyen a zenéimet. Future house, trap, hip-hop, trance, hardstyle zenékkel is próbálkoztam.
De igazából semmit nem kerestem vele. Eddigi legnézetebb zeném egy hip-hop, rap, pop stílusú zene keveréke, amit eddig 180-an néztek kb. Youtubeon. Ezt az unokatestvéremmel, és egy énekeslánnyal közösen készítettünk el. A szám címe Dirty-tech. & Zéé - Kövesd az álmaidat! Most kitaláltam másik nevet pár hete. Ez lett A Joy Bro a Dirty-tech. helyett most legújabban. A mostani idei zenéimet csak youtubera töltögetem fel, bárki meghallgathatja. Semmire nem mentem vele. Oké pár embernek, tetszett, aki meghallgatta, de sok hallgatót, nézettséget nem szereztem. Nekem valahogy nem jött össze ez a dolog, pedig szerettem volna többet kihozni. Valahogy nem sok embert fogtam meg a zenéimmel. Mai napig szinte ismeretlen maradtam. Szóval, ha valaki ezen álmodozik, hogy egyszer híres dj, előadó lesz belőle...ez nem egyszerű dolog. Nem mindenkinek jön össze. A szerencse, és az ismeretség gondolom sokat számít. Hát ennyit rólam...
A zene linkjeimet is felrakom majd, amiket feltöltöttem eddig youtubera.
Üdv!
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás