Általános zeneszerkesztés
2009-01-28, 21:17,
Üzenet: #11
RE: Általános zeneszerkesztés
(2009-01-28, 21:09)Navara Írta:
(2009-01-28, 20:52)flsman Írta:
(2009-01-28, 20:38)Navara Írta: Értem, tehát ha nálad FL és Cubase okés, akkor az Orion lesz a vétkes!
Pedig alapbeállításon megy, tehát biztos hogy nem állítóttam el semmit.
Nah az hiszem itt az ideje beszereznem a Cubase-t. kipróbálom a Cubase+FL kombinációt.

Számíts rá hogy, hogy nagyon nagy hardware igénye van!
Alapból meg sem mukkan.
Spec OP-rendszer és jó sok RAM kell hozzá hogy használni tudd, nem is beszélve a hangkariról.
Ha kell magyar cubase írj PÜ-t.

Spec oprendszer alatt mit értessz? Remélem nem azt, hogy csak MAC alatt megy.

Milyen igazad van. Ez meg sem fordult a fejemben, hogy nem csak PC-sek vannak a világon. A MAC egy más tészta.ha arra gondoltam volna akkor nem ebbe a fórumba írok.
Gondolom itt PC-sek vannak.
Egyébként egy apróság: A MAC-es cucc iszonyúan jó és gyors. Én használtam és teljesen más világ mint a PC. Trabant-Merci.
Nem tudok hozzászokni bár mostanában eröltetem mert százszor jobb.
Válasz idézéssel
2009-01-28, 22:05,
Üzenet: #12
RE: Általános zeneszerkesztés
Annak ellenére, hogy PC-t használok, szeretnék áttérni a jövőben az almácskára Smile.
Válasz idézéssel
2009-01-28, 22:25,
Üzenet: #13
RE: Általános zeneszerkesztés
csatlakozok az elöttem szólóhoz. Valamennyit konyítok a Machez, tervben is van a vásárlás. Már legalább egy éve gondolkodok rajta, de most már tervben van. Én is eléggé tisztában vagyok a különbségekkel, szerintem az lesz a legjobb napom mikor kicsomagolhatom a sajátom. Smile
Válasz idézéssel
2009-01-28, 23:30,
Üzenet: #14
RE: Általános zeneszerkesztés
osx pcre? ugyanaz a hardver, ugyanaz a szoftver, -?
ocsem igy hasznalja, es jol megy,en ugyan meg nem nottem bele a temaba, de nala mukodnek a dolgok
Válasz idézéssel
2009-01-29, 07:20, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-01-29, 07:20 - {2}. Szerkesztette: IEm.)
Üzenet: #15
RE: Általános zeneszerkesztés
Mac-et használtan sem szégyen venni Smile Amúgy nem tudom mitől annyira más , de érezhető különbségek vannak. Itt tuti nem csak a vas játszik szerepet , hanem az OP rendszer is . főleg hogy hallottam már újabb konfigú Macet , az meg ugye Intelre épül . Mondjuk én még sajna nem tartok ott anyagilag hogy beruházzak egyre , de el jön az az idő . majd talán ha akkora arc leszek , hogy el is jutok egy stúdióba és saját cd-t kreálok , nekem itthonra teljesen felesleges is lenne most még .
Válasz idézéssel
2009-01-29, 08:45,
Üzenet: #16
RE: Általános zeneszerkesztés
(2009-01-29, 07:20)Sonlox Írta: Mac-et használtan sem szégyen venni Smile Amúgy nem tudom mitől annyira más , de érezhető különbségek vannak. Itt tuti nem csak a vas játszik szerepet , hanem az OP rendszer is . főleg hogy hallottam már újabb konfigú Macet , az meg ugye Intelre épül . Mondjuk én még sajna nem tartok ott anyagilag hogy beruházzak egyre , de el jön az az idő . majd talán ha akkora arc leszek , hogy el is jutok egy stúdióba és saját cd-t kreálok , nekem itthonra teljesen felesleges is lenne most még .
en elobbutobb biztos kiprobalom az osx-et, kabe olyasmi hardverem van, amin mennie kellSmile de egyenlore venni nemgondoltamSmile sot, en ugy erzem, hogy a mac lassan elfelejtheti az almas dobozokat, mert mindenki osxet hasznal majd a pcjen, es elegeti a windozzokat
Válasz idézéssel
2009-01-29, 09:41,
Üzenet: #17
RE: Általános zeneszerkesztés
Én láttam élőben is macet, belülről is. Attól másabb, hogy egyrészt a sok kanóc egy külön csatornában fut, ergó jobb a hűtés. Az alaplapon kívül a többi hardver olyan, amit mi pc-sek is élvezhetünk, bár erről konkrétat nem tudok, de az alaplap a leglényegesebb tényező és gondolom az adatcsatornák is eléggé fel vannak turbózva. Nem beszélve arról, hogy a MAC-ek már évek óta 64 bitesek.

Az csak a hab a tortán, hogy az oprendszer is úgy össze van rakva, hogy a Microsoft 10 év múlva is képtelen lesz ilyet összerakni. Ja igen és a PC-n való futtatásról: nem ugyan olyan, mintha az eredeti platformon használnád, ezért nem is akarok ilyen barbárságot elkövetni.
Válasz idézéssel
2009-01-29, 09:48,
Üzenet: #18
RE: Általános zeneszerkesztés
hat sztm az a trukkjuk, hogy nem plugnplay-es rendszert csinalnak, hanem osszeraknak egy eros hardvert, es irnak hozza egy tokeletesen mukodo oprendszert, ami arra a hardverre van optimalizalva.en ugy gondolo, hogy ugyanaz az eros hardver mar a pcbol is osszerakhato, amiota a dualcore iranyba leptek, es ha olyan a hardver osszeallitas, akkor felmegy ra a mac osx, es ugyanugy megySmile
igaz ezt mind csak az ocsem beszamoloibol kovetkeztettemSmile
Válasz idézéssel
2009-01-29, 14:52,
Üzenet: #19
RE: Általános zeneszerkesztés
ööö. . . az volna kerdesem, hogy, mi az a "s/p dif halozat", es mire jo?
tudom nagyon altalanos a kerdes, de semmit sem tudok rola, azon kivul, hogy van ket lyuk a hangkartyam frontpanelen. . ez vmi digitalis dolog egyaltalan mire hasznaljak?
Válasz idézéssel
2009-01-29, 17:59, (Üzenet szerkesztésének időpontja: 2009-01-29, 18:00 - {2}. Szerkesztette: IEm.)
Üzenet: #20
RE: Általános zeneszerkesztés
(2009-01-29, 14:52)pukiface Írta: ööö. . . az volna kerdesem, hogy, mi az a "s/p dif halozat", es mire jo?
tudom nagyon altalanos a kerdes, de semmit sem tudok rola, azon kivul, hogy van ket lyuk a hangkartyam frontpanelen. . ez vmi digitalis dolog egyaltalan mire hasznaljak?

Az S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface Format) egy olyan csatoló forma, amely digitalizált hangkivezetésre szolgál informatikai ill. szórakoztató elektronikai eszközök magas minőségű digitalizált hangok átadásánál.
Az S/PDIF használatával nem szükséges több kábelen keresztüli adatvitelre, hanem egy szabványos csatolófelületen keresztül lehet szétbontani a digitalizált jeleket

És hogy érthető is legyen :

Arra jó, hogy digitális úton megy a jel, de nem optikai kábelen, jelveszteség nélül, sokkal tisztább és jobb ! Plussz ha dvd-t nézel, és az erősítő össze van kötve 5 hangfallal + erősítővel, akkor dolby digitalban vagy dts-ben sasolod a filmet vagy játékot, amelyik támogatja is !

( thx 4 google Big Grin )
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás