Ajándékozd meg egy fórumos társad
2009-11-18, 08:57,
Üzenet: #1
Ajándékozd meg egy fórumos társad
Tegnap este tartottam szelektálást a régi cd-ink között és találtam pár magazinhoz, gabonapehelyhez kapott cd-t, melyek számomra már feleslegesek. Azonban mivel működőképes lemezekről van szó, úgy gondoltam más még hasznát veheti neki.
És ekkor jött az ötlet, hogy így karácsonyhoz közeledve még akár egy közös ajándékozást is lehetne szervezni! Gondolom sokan vannak még hasonlóan a régi, megunt kacatokkal mint én. Lehet, hogy másnak értéket jelent még, de számunkra már csak a port fogja.

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, el is kezdeném a sort. Tesómmal közösen felajánlunk olyan 4-5 db pc magazinhoz kapott cd-t, egy cornflakes sub bass monster maxit (a stílus már eléggé távol áll tőlem), valamint az oldal szellemiségéhez híven egy e-jay DJ Mixstationt (rengeteg sample van hozzá, ahogy megnéztem, igaz a legtöbbjét széteffektelték, de megvágva jól lehet használni őket).

Az ajándékozás működhet úgy is, hogy már direktbe megnevez egy embert az illető, hogy kinek adja, vagy felveti, hogy aki jelentkezik érte, azé Smile. Tehát én most felvetem a legelső jelentkező fogja kapni!

Jelentkezések csakis privátban, ide kéretik csak a felajánlásokat kiírni és hogy végül ki kapta az ajándékot. Aki kéreget ebben a topikban, azt a krampuszokhoz küldöm Smile.

És igen, még valami: a szállítást lehetőség szerint az ajándékozó oldja meg. Én postán elküldöm a felajánlott cd-ket.

Induljon az ajándékozás! Smile
2009-11-18, 14:03,
Üzenet: #2
RE: Ajándékozd meg egy fórumos társad
Én felajánlom ONU hangkártyáját neki már úgy se kell. Big GrinDD Viccet félretéve hétvégén körülnézek, hogy mit lehetne elajándékozni! Gratulálok a kezdeményezéshez! Wink RESPECT!
2009-11-18, 14:09,
Üzenet: #3
RE: Ajándékozd meg egy fórumos társad
Én meg crep vadi uj kartyajat, csere is érdekelSmile
2009-11-18, 14:20,
Üzenet: #4
RE: Ajándékozd meg egy fórumos társad
Srácok, rátok küldöm a krampuszlányokat Tongue. Szóval aki ír, küldöm a stuffot, még nem írt senki úgyhogy várom a jelentkezőt Smile.
2009-11-18, 14:22,
Üzenet: #5
RE: Ajándékozd meg egy fórumos társad
tudom, több komolyságotSmile
2009-11-26, 15:14,
Üzenet: #6
RE: Ajándékozd meg egy fórumos társad
Még mindig él a karácsonyos dolog, csodálkozom hogy csak ennyi hozzászóló volt.
Szál lezárva 


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás