BonFire bemutatkozik
2010-03-25, 21:12,
Üzenet: #11
RE: BonFire bemutatkozik
En nem mondtam ilyesmit...szerintem az a jo hogy minden stilusbul legyenek itt...mert vegulis a forumon nincs stilus megszabasSmile
Válasz idézéssel
2010-03-25, 21:31,
Üzenet: #12
RE: BonFire bemutatkozik
Én úgy gondolom, hogy mindenki abból építkezik, amit "otthonról hozott". Én mindig rock zenét hallgattam, majd később azt is játszottam. Ezért ebben vagyok otthon. Éppen emiatt nem is erőltetem, hogy techno, trance, vagy hardcore muzsikát szerezzek, mert ahhoz nem értek. De felismerem köztük is a jót és a rosszat egyaránt, és csak gratulálni tudok azoknak, akik ezt magas szinten művelik.

Volt anno nálunk egy helyi banda, nekik hip-hop zenét szereztem, őtőlük sem állt távol a rock, csak a rock rappel kevert változatát szerették, amúgy Gangxsta módra, csak sokkal jobban csinálták. Persze, ez a zene is tele volt rockos elemekkel, annak ellenére, hogy hip-hop volt, mert egyszerűen ilyenek jönnek ki a kezem alól.

Szóval nem feltétlenül baj, ha keverjük a dolgokat.
Válasz idézéssel
2010-03-25, 21:49,
Üzenet: #13
RE: BonFire bemutatkozik
UDv itt, ugyan meg nem olvastam el a bemutatkozasod, mert mar a masodik oldal:d most fogomBig Grin
jo forumozast!Smile
Válasz idézéssel
2010-03-25, 21:56,
Üzenet: #14
RE: BonFire bemutatkozik
Üdvözöllek, itt a fórumon , örülök hogy egy sonaros ember regisztrált (lehet hogy egy kicsit önzően írtam ezt , ezért elnézést) , tiszteletre méltó az életrajz amit lepötyögtél nekünk , remélem sokat tudsz majd nekünk segíteni , ha neked ez nem fáradság ... Shy
Válasz idézéssel
2010-03-25, 22:05,
Üzenet: #15
RE: BonFire bemutatkozik
Azért jöttem, többek közöt. Wink. Egyébként régóta kerestem már hasonló fórumot, csak nem találtam. Persze vannak IT/Tech oldalakon zenével foglalkozó topicok, ezek azonban – úgy láttam – az érdeklődés hiányában egy idő után kifulladnak. Ez az oldal meg nyilván direkt erre alapoz. Úgyhogy én is örülök, hogy itt lehetek.
Válasz idézéssel
2010-03-26, 21:12,
Üzenet: #16
RE: BonFire bemutatkozik
Igyekszünk mindig valami újdonságot csempészni a hétköznapokba Smile. Ha úgy látnánk, kezd fulladozni a dolog, mindig hozunk valami újdonságot, ami ismét jó hangulatot teremt. Bár ilyen okból nem kellett eddig újdonságot alkalmazni, mert minden nap voltak, akik csevegtek Smile.
Válasz idézéssel
2010-03-26, 21:34,
Üzenet: #17
RE: BonFire bemutatkozik
Igazából annak örülök, hogy ha zeneszerkesztéssel kapcsolatos problémáim támadnak, már van hol kérdezzek. A jómúltkoriban is – jobb híján – az sg-n kérdezősködtem Sonar témában, és csak három hónap múlva válaszolt valaki, mert senki sem látogatja a topicot.

Csak azt nem értem, akkor a modik miért nem zárják be? Kérdezősködni ugyan lehet, de választ nem kapsz. Itt meg igen.
Válasz idézéssel
2010-03-26, 21:37,
Üzenet: #18
RE: BonFire bemutatkozik
Igen , igen , ez egy eléggé mozgalmas oldal , majdnem minden nap ha 5 percre is , de felnézek én is ide , néha pedig sikerül egy jó kis fórumbulit is összehozni virtuálisan , jó kis oldal jó hogy összetart még pár ember ebben az országban ... Smile
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás