Dj Pacy zenéi
2010-08-02, 17:17,
Üzenet: #1
Dj Pacy zenéi
Dj Pacy - Crudele

http://www44.zippyshare.com/v/32137460/file.html
Válasz idézéssel
2010-08-02, 17:44,
Üzenet: #2
RE: Dj Pacy zenéi
A legfőbb gond, hogy a vokálon nincs semmilyen reeverb vagy delay, hogy a csúnya szünet eltűnjön a törések között. Nagyon össze-vissza a ritmus is, tisztán hangzik, hogy sample, semmi master nem lett használva rajtuk.
Válasz idézéssel
2010-08-03, 16:12,
Üzenet: #3
RE: Dj Pacy zenéi
Köszönöm az építő kritikát! Ha már sample az csak rossz lehet ? De kicsit tévedsz mert itt a ami az (crash,cymbals,voice,kick , persze ezek is csavargatva) a bassline és a hardstyle Screech az saját.
Válasz idézéssel
2010-08-03, 16:21,
Üzenet: #4
RE: Dj Pacy zenéi
Nem baj, de az a jó, ha minél kevesebb sample van egy tracken belül, és több saját készítésű, saját csavarású preset, mert így hallható lesz benne, hogy az egész a te műved. Mivel a lento violento azt jelenti, hogy lassú és erőszakos, többször hardcore kick kell hozzá. Hiába van sok jó sampleben, jobb lenne valamivel kicsavarni (Microtonic pl.).Crash-t meg egyebeket én sample packekben találok inkább (VEC, Blutionium Boy Samples vagy The Machine), szóval hiába csavarintasz rajta egyet-kettőt, az még mindig nem a tied lesz. Ha sample-t használsz, próbáld úgy maszterelni, hogy abból ne lehessen kivenni, hogy sample (remélem érted mire célzok). A screech detune-hiányosnak tűnik nekem.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:

KapcsolatFL Studio HungaryVissza a lap tetejéreVissza a tartalomhozMobile VersionRSS Hírforrás